Ajala - Brněnská řemeslná čokoláda uspokojí vaše chutě hned po prvním čtverečku. Vyrábí se ručně z výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy. Čokoláda z Ajaly je hotový elixír, žádná cukrovinka plná cukru a palmového tuku. Jak je to možné?

Je zpracovaná způsobem bean to bar.

Vzniká pomletím sušených, fermentovaných a pražených kakaových bobů, které se poté nechají odpočívat. Po několika dnech odpočinku se hmota zahřívá, chladí a znovu zahřívá, až je z ní lesklá, křupavá čokoláda.

Lidé z Ajaly znají své dodavatele a farmáře, od kterých kakaové boby odebírají.

Náš tip - definitivně nejoblíbenější příchuť je MAZANEC.

Kde nakoupit - jednoduše na jejich eshopu. Ale dají se také sehnat v různých kavárnách, bistrech a designových obchodech.

Ukázat na mapě - link